Po poteh Erazma Predjamskega

Za Erazmovo rokavico

Nekaj novega na Erazmu

 

 

Najprej to, da so prijave možne na portalu  prijavim.se

Torej hitro klik v koledarju in se prijavi!

Naslednja stvar je, da bo na trasah 30 in 50 km tudi kategorija ekoles. Napredku se pač ne upiramo in vsi ekolesarji vabljeni na našo prireditev.

 

Urejamo poti tudi v Pudguri! Na trasi maratona Erazem.

V letošnjem letu smo se odločili urediti poti že spomladi, tako da jih bomo gorski kolesarji lahko vozili skozi celo sezono.
V okviru evropske akcije urejanja poti Take care of your trails 2019 smo se kot delovna skupina prijavili tudi mi. Namen delovne akcije je prvo čiščenje poti po zimi. Dobimo se v soboto, 20.4., ob 9:00 uri v Belskem. Vabljeni!
Če si želiš sodelovati, piši na mtb.erazem@gmail.com

Zahvala!

No, pa smo jo izpeljali!

Za 11. izvedbo gorsko kolesarskega maratona Po poteh Erazma predjamskega nam je pošteno nagajalo vreme, vendar nismo obupali in na koncu se nas je tudi vreme usmililo, tako je praktično cela dirka potekala brez dežja. Zaradi slabe vremenske napovedi je bila razumljivo udeležba slabša, zato bi se najprej rad zahvalili vsem pogumnim udeležencem tekmovanja. Bilo vas je dosti, da je tekmovanje imelo smisel in upam, da se še kdaj udeležite. Naprej gre zahvala vsem prijateljem in ostalim, ki ste vložili svoj trud prostovoljno in nudili pomoč pri urejanju trase, pripravah na tekmovanje ter med samo izvedbo. Hvala in upam, da nisem preveč lomil jajc 😉 Izpostavil bi tudi organizatorja prejšnjih desetih izvedb maratona Milana, ki je predal organizacijo in še vseeno ogromno pomagal, da smo dirko izpeljali.

Nenazadnje pa gre zahvala tudi vsem sponzorjem, ki ste nas podprli in zelo pripomogli, da se je dirka izpeljala tudi v slabšem vremenu z nekoliko slabšo udeležbo.

Še enkrat vsem iskreno hvala in se vidimo naslednje leto!

Grega Pilih

Trasa je zaključena

Ekipa se je zelo potrudila in trasa je v celoti pripravljena za dirko.

Po dveh letih je bilo delo malo bolj zahtevno a z dobro voljo in motivacijo je uspelo. Pričakujemo vas v velikem številu naslednjo soboto, prvega septembra!

Ne pozabite, lahko se odločite šele v soboto zjutraj, saj je štart ob dveh popoldne!