Po poteh Erazma Predjamskega

Za Erazmovo rokavico

Po jubilejni deseti dirki

 

Po koncu dirke so bili vsi udeleženci zadovoljni s trasami in organizacijo ter seveda s svojimi predstavami. Deseta izvedba je bila velik uspeh in želimo si, da bi se prireditev Po poteh Erazma Predjamskega podala v drugo desetletje. Še posebej, ker pritegne vsako leto več mlajših udeležencev, ki imajo na prireditvi poleg zdravega tekmovalnega duha tudi veliko veselja.

Jubilejna deseta izvedba Kolesarjenje po poteh Erazma Predjamskega

Letos se veselimo, da bomo lahko priredili še deseto Erazmovo rokavico. Začeli smo skromno in tega se bomo držali še naprej. Kot veste, pa skromno pri nas ne pomeni šparanje. Ne pri trasah in njihovem vzdrževanju in zaščiti, ne pri zabavi po dirki.

Imeli smo tudi težka leta, ko je vse viselo v zraku a smo s pomočjo neutrudnih prostovoljcev iz Pudgure, Erazma vseeno spravili pod streho. Mi se bomo potrudili za vas, vi pa nas obiščite v čimvečjem številu.

Prvo soboto v septembru se torej spet vidimo v Belskem. Pripravili vam bomo lep dan na kolesu ali brez njega, lačni in žejni pa tudi ne boste odšli domov.

Pa tudi kako presenečenje!

Pokal Pudgure letos uradna razvrstitev na dirki

Če je bil lani pokal Pudgure še neuradna razvrstitev na dirki PPEP, bo letos to popolnoma uradno. To pomeni, da vsi sodelujoči na PPEP, ki prebivajo v krajevnih skupnostih Bukovje in Studeno tekmujejo za posebno razvrstitev Pokal Pudgure. Podeljena bodo priznanja v skupni absolutni kategoriji na dveh razdaljah, 30 in 50 kilometrov. Absolutna kategorija pomeni, da zajema vse letnike in oba spola. Torej dekleta pripravite se, da boste fantom mešala štrene.

Ob tem še novica, da je vedno več delov tradicionalne trase očiščeno in, da bo zato 50 kilometrska razdalja spet malo bolj selektivna.

Sejem rabljenih koles

V okviru prireditve Po poteh Erazma Predjamskega, smo se odločili, da organiziramo tudi sejem rabljenih koles. Tu gre predvsem za otroška kolesa in kolesa srednjega cenovnega razreda. Kolesa pripeljite s seboj in jih prodajajte sami ali pa jih dajte v komisijsko prodajo.

KS Bukovje FB

Leto je naokoli!

Leto je naokoli in spet se približuje čas našega maratona. medtem pa v Bukovju ne počivajo. dogajanje je pestro in množično. Najbolje, da vas kar preusmerimo na Facebook stran organizatorja, kjer si lahko ogledate letošnje prireditve, pretekle in prihodnje.
KS Bukovje FB